Η Εταιρεία | iStorm Apple Premium Reseller Store – Greece & Cyprus

Η Εταιρεία

H εταιρεία iStorm Α.Ε. ανήκει στον Όμιλο Quest και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καταστημάτων Apple Premium Reseller (APR), με την ονομασία iStorm.

H εταιρεία άνοιξε το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά για προϊόντα Apple στο κέντρο της Αθήνας, στις 2 Σεπτεμβρίου 2010, ενώ από την 1η Ιανουαρίου 2014 δημιουργήθηκε μία εκτεταμένη αλυσίδα λιανικής πώλησης που αριθμεί σήμερα 7 καταστήματα iStorm, εκ των οποίων, τέσσερα βρίσκονται στην Αθήνα (στο Κολωνάκι, στη Γλυφάδα, στο εμπορικό κέντρο River West και στο εμπορικό κέντρο Golden Hall), δύο στη Θεσσαλονίκη (στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos και στην Τσιμισκή) και ένα στη Λευκωσία (Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ4 & Ευαγόρου).

Τα καταστήματα iStorm δημιουργήθηκαν εξαρχής με στόχο να προσφέρουν στους fans και χρήστες των προϊόντων Apple - επαγγελματίες και ερασιτέχνες - αλλά και σε όσους θέλουν να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο της Apple από κοντά, μία εξαιρετική εμπειρία επικοινωνίας, εξυπηρέτησης και αγοράς, αντάξια της ποιότητας και της καινοτομίας που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της Apple.
 


Στα καταστήματα iStorm, οι ήδη χρήστες των προϊόντων Apple θα βρουν υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους, ώστε να εξακολουθούν να είναι ικανοποιημένοι με τις επιλογές τους, διευρύνοντας συνεχώς τις δυνατότητές τους. Όσοι δεν ανήκουν ακόμα στην οικογένεια της Apple θα γνωρίσουν πώς η Apple καταφέρνει να συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την τεχνολογία με τη διασκέδαση, την παραγωγικότητα, την εκπαίδευση, την ενημέρωση, τη δημιουργικότητα και την επικοινωνία, καλύπτοντας τις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου με τον πλέον φιλικό τρόπο.

Γιατί iStorm;
Οι επισκέπτες των καταστημάτων iStorm ζουν τη μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον γνώσης, μέσα στο οποίο μπορούν:

  • να ενημερωθούν από την πλέον εξειδικευμένη και καταρτισμένη ομάδα ειδικών της Apple για τα προϊόντα της
  • να δουν όλα τα προϊόντα Apple σε λειτουργία, να τα δοκιμάσουν και να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει περισσότερο
  • να βρουν διαθέσιμη για αγορά την πληρέστερη γκάμα σε προϊόντα, λογισμικό και αξεσουάρ
  • να ανακαλύψουν μοναδικά - αποκλειστικά προϊόντα
  • να παρακολουθήσουν ενημερωτικές παρουσιάσεις και εκπαιδευτικά σεμινάρια
  • να ακούσουν από τους ειδικούς προτάσεις και ιδέες, που θα τους βοηθήσουν να γίνουν πιο δημιουργικοί και πιο παραγωγικοί
  • να λύσουν όλες τις απορίες και τεχνικά θέματα που τους απασχολούν
  • να βρουν προηγμένη τεχνική υποστήριξη