iPhone 6s | iStorm Apple Premium Reseller Store – Greece & Cyprus

iPhone 6s

iPhone 6s. Το μόνο που άλλαξε, είναι τα πάντα.
iPhone 6s 4.7-ιντσών οθόνη. Εκδήλωση ενδιαφέροντος. iPhone 6s Plus 5.5-ιντσών οθόνη. Εκδήλωση ενδιαφέροντος.
Τη στιγμή που θα χρησιμοποιήσεις το νέο iPhone 6s, θα καταλάβεις ότι ποτέ δεν έχεις νιώσει κάτι παρόμοιο. Με ένα απλό πάτημα, το καινούργιο 3D Touch σού επιτρέπει να κάνεις περισσότερα από ποτέ. Με το Live Photos οι φωτογραφίες σου “έρχονται” στη ζωή! Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Κάθε φορά που θα χρησιμοποιείς το iPhone 6s σου, θα βρίσκεις καινοτομία σε κάθε επίπεδο.
3D Touch. Η επόμενη γενιά του Multi-Touch. Το iPhone τώρα “αισθάνεται”  την πίεση με την οποία πατάς την οθόνη, εισάγοντας νέες δυνατότητες για την αλληλεπίδραση με το περιεχόμενό σου και σε αφήνει να κάνεις όλες σου τις ενέργειες ακόμα πιο γρήγορα και απλά.
12MP Φωτογραφίες. 4K βίντεο. Live Photos. Αξέχαστες αναμνήσεις. Η πιο δημοφιλής φωτογραφική μηχανή στον κόσμο είναι καλύτερη από ποτέ. Η προηγμένη κάμερα iSight 12-megapixel περιλαμβάνει τώρα τη δυνατότητα Live Photos - επιτρέποντάς σου να καταγράψεις μαζί με τη φωτογραφία, ότι συμβαίνει πριν και μετά, και να το “ζωντανέψει” με ένα απλό πάτημα. Και η νέα FaceTime HD κάμερα, 5-megapixel φωτίζει το χαμόγελό σου με Retina Flash.
A9 επεξεργαστής<br />
με 64 - bit αρχιτεκτονική. Ο πιο προηγμένος επεξεργαστής που έχει μπει ποτέ σε iPhone είναι ακόμη πιο γρήγορος και διαθέτει και ενσωματωμένο συνεπεξεργαστή κίνησης M9.
Επαναστατικός σχεδιασμός.<br />
Ακόμα πιο προηγμένος. Τα iPhone 6s είναι κατασκευασμένα από κράμα αλουμινίου σειράς 7000. Οι 4,7 ιντσών και 5,5 ιντσών οθόνες Retina HD είναι κατασκευασμένες από το ισχυρότερο γυαλί που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε οποιοδήποτε smartphone στον κόσμο. Τώρα έρχεται να προστεθεί στην υπάρχουσα γκάμα φινιρισμάτων ασημί, διαστημικό γκρι και χρυσαφί, ένα καινούργιο φινίρισμα ροζ - χρυσαφί.
Ταχύτερη απόδοση στην ασύρματη επικοινωνία. Απίστευτη ταχύτητα download και 2x ταχύτερο Wi - Fi 802.11ac με έως 866 Mbps.*
Touch ID. Προηγμένη ασφάλεια. Στην άκρη του δακτύλου σου. To Touch ID σου επιτρέπει να να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνό σου και να κάνεις ασφαλείς αγορές από το App Store χρησιμοποιώντας το δαχτυλικό σου αποτύπωμα. Και o βελτιωμένος αισθητήρας αφής Touch ID παρέχει ακόμα ταχύτερη και ακριβέστερη αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων.
iOS 9. Μια εμπειρία που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Σε ένα τηλέφωνο που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Το πιο προηγμένο λειτουργικό σύστημα για φορητές συσκευές στον κόσμο έχει ακόμα πιο έξυπνη αναζήτηση, σημαντικές βελτιώσεις στις ενσωματωμένες εφαρμογές, και πολλά άλλα.
Γιατί δεν υπάρχει τίποτα σαν το iPhone. Δεν είναι μόνο ένα πράγμα. Για παράδειγμα, το iPhone και το iOS 9 συνεργάζονται τέλεια. Αλληλοσυμπληρώνει το ένα το άλλο, πράγμα που βελτιώνει την εμπειρία σου. Η κάμερα του iPhone τραβάει καταπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο απίστευτα εύκολα. Τόσο εύκολα που έχει γίνει η πιο δημοφιλής κάμερα στον κόσμο. Το iPhone έχει το App Store, το iCloud, το FaceTime, τα μηνύματα και το Touch ID. Τεχνολογίες & υπηρεσίες που λειτουργούν τόσο αξιόπιστα που είναι περισσότερο από απλά χαρακτηριστικά της συσκευής, γιατί γίνονται απαραίτητα. Το iPhone είναι επίσης ασφαλές. Και για την ιδιωτική σου ζωή και για την υγεία σου. Έτσι, το iPhone είναι το iPhone για πολλούς λόγους, αλλά και λόγω μιας ακλόνητης πεποίθησης: Ότι πάνω απ 'όλα, ένα τηλέφωνο θα πρέπει να είναι απλό, όμορφο και μαγικό στη χρήση.
iPhone 6 4.7-ιντσών οθόνη. Αγορά τώρα. iPhone 6 Plus 5.5-ιντσών οθόνη. Αγορά τώρα.
iPhone 5s Αγορά τώρα.
Σύγκρινε τα μοντέλα των iPhone.
Το περιεχόμενο είναι διαθέσιμο στο App Store . Οι τίτλοι διαθεσιμότητας μπορεί να αλλάξουν.<br />
*Απαιτείται πακέτο δεδομένων. Για λεπτομέρειες επικοινώνησε με τον πάροχό σου. Οι ταχύτητες βασίζονται σε θεωρητική απόδοση και ποικίλλουν ανάλογα με τη τοποθεσία.<br />
TM και © 2015 Apple Inc. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.