Παρακολούθησε πρωτότυπο περιεχόμενο από τους μεγαλύτερους δημιουργούς της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, με πρωταγωνιστές τα μεγαλύτερα αστέρια του Hollywood και όχι μόνο. Το Apple TV+ σου δίνει πρόσβαση σε μοναδικές σειρές και ταινίες στο Apple TV, αλλά και σε iPhone, iPad, iPod touch και Mac μέσω της εφαρμογής Apple TV. Μπορείς κάνεις online streaming, χωρίς διαφημίσεις, αλλά και να κατεβάσεις το περιεχόμενο που θέλεις στο iPhone, το iPad, το iPod touch ή τον Mac σου, ώστε να το παρακολουθήσεις εκτός σύνδεσης.Δες πώς μπορείς να ενεργοποιήσεις τη δωρεάν 3-μηνη συνδρομή σου στο Apple TV+:


1. Ενεργοποίησε τη νέα σου συσκευή iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV ή Mac και συνδέσου με το Apple ID σου.2. Άνοιξε το Apple TV app. Η προσφορά θα πρέπει να εμφανιστεί αμέσως μετά το άνοιγμα της εφαρμογής Apple TV. Αν δεν εμφανιστεί, κάνε κύλιση προς τα κάτω στο «Παρακολούθηση τώρα» μέχρι να εμφανιστεί η προσφορά.3. Πάτησε το «Απόλαυσε 3 μήνες δωρεάν». Ενδέχεται να σου ζητηθεί να εισάγεις τον κωδικό πρόσβασης του Apple ID σου, να επιβεβαιώσεις τα στοιχεία χρέωσης ή να προσθέσεις έναν έγκυρο τρόπο πληρωμής.Συχνές Ερωτήσεις

Κάθε νέα συσκευή iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV ή Mac η οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει την πιο πρόσφατη έκδοση iOS, iPadOS, tvOS ή macOS και που αγοράστηκε μετά την 1η Ιουνίου 2021. Για τις συσκευές που πληρούν τις προϋποθέσεις της προσφοράς οι οποίες ενεργοποιήθηκαν στις 30 Ιουνίου 2021 ή σε προγενέστερη ημερομηνία, θα ισχύει η προσφορά για δωρεάν συνδρομή 1 έτους στο Apple TV+.

Το Apple TV+ είναι διαθέσιμο στο Apple TV app σε συσκευές iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV και Mac, καθώς και σε επιλεγμένες Smart TV και συσκευές streaming. Μπορείς επίσης να παρακολουθήσεις στη διεύθυνση tv.apple.com.

Με το Apple TV+, μπορείς να κάνεις streaming νέων σειρών και ταινιών παραγωγής του Apple TV μέσα στο Apple TV app, χωρίς διαφημίσεις και όποτε το θελήσεις. Σε συσκευές iPhone, iPad, iPod touch και Mac, μπορείς ακόμα και να κατεβάζεις επεισόδια ή ταινίες για να τα παρακολουθήσεις εκτός σύνδεσης. H συνδρομή σου στο Apple TV+ περιλαμβάνει πρόσβαση για σένα και έως πέντε άλλα μέλη της οικογένειάς σου, χάρη στην Οικογενειακή Κοινή Χρήση iCloud.

Μόνο μία προσφορά ανά οικογένεια. Μπορείς να μοιραστείς τη δωρεάν 3-μηνη συνδρομή σου στο Apple TV+ με έως πέντε άλλα μέλη της οικογένειάς σου μέσω της Οικογενειακής Κοινής Χρήσης.

Η προσφορά πρέπει να εξαργυρωθεί μέσω του Apple TV app εντός τριών μηνών από την πρώτη διαμόρφωση της νέας συσκευής. Για να εμφανιστεί η προσφορά, πρέπει να συνδεθείς με το Apple ID σου στη νέα συσκευή. Με τη χρήση της προσφοράς, δηλώνεις τη δέσμευσή σου για μηνιαία συνδρομή αξίας 4,99 €, η οποία ξεκινάει μετά το τέλος της 3-μηνης δοκιμής. Δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις εκ νέου αυτήν τη δοκιμή. Το συνδρομητικό πρόγραμμα ανανεώνεται αυτόματα έως ότου ακυρωθεί. Μπορείς να ακυρώσεις ανά πάσα στιγμή από τις «Ρυθμίσεις» τουλάχιστον μια ημέρα πριν από την εκάστοτε ημερομηνία ανανέωσης. Αν ακυρώσεις πριν από το πέρας της δωρεάν 3-μηνης δοκιμής, εσύ και τα μέλη της οικογένειάς σου θα χάσετε αμέσως την πρόσβαση στο Apple TV+, καθώς και το υπόλοιπο της δωρεάν 3-μηνης δοκιμής. Ισχύουν περιορισμοί και άλλοι όροι.