Παρακολούθησε πρωτότυπο περιεχόμενο από τους μεγαλύτερους δημιουργούς της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, με πρωταγωνιστές τα μεγαλύτερα αστέρια του Hollywood και όχι μόνο. Το Apple TV+ σου δίνει πρόσβαση σε μοναδικές σειρές και ταινίες στο Apple TV, αλλά και σεiPhone, iPad, iPod touch και Mac μέσω της εφαρμογής Apple TV. Μπορείς κάνεις online streaming, χωρίς διαφημίσεις, αλλά και να κατεβάσεις το περιεχόμενο που θέλεις στο iPhone, το iPad, το iPod touch ή τον Mac σου, ώστε να το παρακολουθήσεις εκτός σύνδεσης.Δες πώς μπορείς να ενεργοποιήσεις τη δωρεάν ετήσια συνδρομή σου στο Apple TV+:


1. Ενεργοποίησε τη νέα σου συσκευή iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV ή Mac και συνδέσου με το Apple ID σου.2. Άνοιξε το Apple TV app την 1η Νοεμβρίου ή σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Βεβαιώσου ότι η συσκευή σου, που πληροί τις προϋποθέσεις για τη συνδρομή, χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη έκδοση iOS, iPadOS, tvOS ή macOS.3. Η προσφορά θα πρέπει να εμφανιστεί αμέσως μετά το άνοιγμα της εφαρμογής Apple TV. Αν δεν εμφανιστεί, κάνε κύλιση προς τα κάτω στο «Παρακολούθηση τώρα» μέχρι να εμφανιστεί η προσφορά.4. Πάτησε το «Απολαύστε 1 χρόνο δωρεάν». Ενδέχεται να σου ζητηθεί να εισαγάγεις τον κωδικό πρόσβασης του Apple ID σου, να επιβεβαιώσεις τα στοιχεία χρέωσης ή να προσθέσεις έναν έγκυρο τρόπο πληρωμής.Συχνές Ερωτήσεις

Κάθε συσκευή iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV ή Mac η οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει την πιο πρόσφατη έκδοση iOS, iPadOS, tvOS ή macOS και που αγοράστηκε μετά τις 10 Σεπτεμβρίου 2019.

Το Apple TV+ είναι διαθέσιμο στο Apple TV app σε συσκευές iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV και Mac, καθώς και σε επιλεγμένες Smart TV και συσκευές streaming. Μπορείς επίσης να παρακολουθήσεις στη διεύθυνση tv.apple.com.

Με το Apple TV+, μπορείς να κάνεις streaming νέων σειρών και ταινιών παραγωγής του Apple TV μέσα στο Apple TV app, χωρίς διαφημίσεις και όποτε το θελήσεις. Σε συσκευές iPhone, iPad, iPod touch και Mac, μπορείς ακόμα και να κατεβάζεις επεισόδια ή ταινίες για να τα παρακολουθήσεις εκτός σύνδεσης. H συνδρομή σου στο Apple TV+ περιλαμβάνει πρόσβαση για σένα και έως πέντε άλλα μέλη της οικογένειάς σου, χάρη στην Οικογενειακή Κοινή Χρήση iCloud.

Μόνο μία προσφορά ανά οικογένεια. Μπορείς να μοιραστείς τη δωρεάν ετήσια συνδρομή σου στο Apple TV+ με έως πέντε άλλα μέλη της οικογένειάς σου μέσω της Οικογενειακής Κοινής Χρήσης.

Η προσφορά πρέπει να εξαργυρωθεί μέσω του Apple TV app εντός τριών μηνών από την πρώτη διαμόρφωση της νέας συσκευής. Για να εμφανιστεί η προσφορά, πρέπει να συνδεθείς με το Apple ID σου στη νέα συσκευή. Αν αγόρασες τη νέα συσκευή σου πριν από τη διάθεση του Apple TV+ την 1η Νοεμβρίου 2019, θα έχεις περιθώριο τριών μηνών για να εξαργυρώσεις τη δωρεάν ετήσια συνδρομή σου στο AppleTV+, ξεκινώντας από την 1η Νοεμβρίου 2019. Με τη χρήση της προσφοράς, δηλώνεις τη δέσμευσή σου για μηνιαία συνδρομή αξίας 4,99 €, η οποία ξεκινάει μετά το τέλος της δωρεάν ετήσιας δοκιμής. Το συνδρομητικό πρόγραμμα ανανεώνεται αυτόματα έως ότου ακυρωθεί. Μπορείς να ακυρώσεις ανά πάσα στιγμή από τις «Ρυθμίσεις» τουλάχιστον μια ημέρα πριν από την εκάστοτε ημερομηνία ανανέωσης. Αν ακυρώσεις πριν από το πέρας της δωρεάν ετήσιας δοκιμής, εσύ και τα μέλη της οικογένειάς σου θα χάσετε αμέσως την πρόσβαση στο Apple TV+, καθώς και το υπόλοιπο της δωρεάν ετήσιας δοκιμής. Δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις εκ νέου αυτήν τη δοκιμή.