Ένα MacBook Pro για όλους.

Το MacBook Pro φέρνει την επανάσταση με τα M3, M3 Pro και M3 Max, τα πιο εξελιγμένα chips που αυξάνουν κατακόρυφα τόσο τις επιδόσεις όσο και τις δυνατότητες για απαιτητικές ροές εργασίας. Με μπαταρία που διαρκεί έως και 22 ώρες1 και μια ακαταμάχητη οθόνη 14 ιντσών ή 16 ιντσών Liquid Retina XDR.2 Τώρα διατίθεται σε Διαστημικό Μαύρο, Διαστημικό Γκρι και Ασημί.

Κύρια χαρακτηριστικά

• Με την υπερδύναμη των M3, M3 Pro και M3 Max chips — Το Apple M3 chip με 8-πύρηνη CPU και 10-πύρηνη GPU που χρησιμοποιεί ray tracing με επιτάχυνση υλικού, σε βοηθάει να ολοκληρώνεις καθημερινά πολλαπλές εργασίες και να αναλαμβάνεις επαγγελματικά έργα, όπως η επεξεργασία χιλιάδων φωτογραφιών ή βίντεο 4K. Το Apple M3 Pro chip με έως 12-πύρηνη CPU και 18-πύρηνη GPU χρησιμοποιεί επίσης ray tracing με επιτάχυνση υλικού, για να παρέχει εκπληκτικές επιδόσεις για απαιτητικές ροές εργασίας, όπως η επεξεργασία πανοραμικών εικόνων πολλών gigapixel ή η μεταγλώττιση εκατομμυρίων γραμμών κώδικα. Το M3 Max, με έως 16-πύρηνη CPU και έως και 40-πύρηνη GPU, προσφέρει ακραίες επιδόσεις για τις πιο προηγμένες ροές εργασίας, όπως η απόδοση περίπλοκου περιεχομένου 3D ή η ανάπτυξη μοντέλων μετασχηματιστών με δισεκατομμύρια παραμέτρους.

• Έως και 22 ώρες διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας¹— Δούλεψε όλη τη μέρα χάρη στην ενεργειακά αποδοτική σχεδίαση του Apple silicon. Το MacBook Pro προσφέρει τις ίδιες εξαιρετικές επιδόσεις είτε λειτουργεί με μπαταρία είτε είναι συνδεδεμένο στην πρίζα.

• Ενοποιημένη μνήμη και αποθηκευτικός χώρος με υψηλή απόκριση — Έως και 24 GB (Μ3) ή 36 GB (M3 Pro) ή 128 GB (M3 Max) ενοποιημένης μνήμης για να κάνεις τα πάντα γρήγορα και απρόσκοπτα. Έως και2 TB (Μ3) ή 4 TB (M3 Pro) ή 8 TB (M3 Max) εξαιρετικά γρήγορου χώρου αποθήκευσης SSD για εκκίνηση apps και άνοιγμα αρχείων στη στιγμή.

• Εκθαμβωτική οθόνη Pro — Οι οθόνες 14,2 ιντσών και 16,2 ιντσών Liquid Retina XDR3 διαθέτουν Extreme Dynamic Range, συνεχή φωτεινότητα 1000 nits για εκπληκτικό περιεχόμενο HDR, φωτεινότητα έως 600 nits για περιεχόμενο SDR και επαγγελματικές λειτουργίες αναφοράς για να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό όπου κι αν είσαι.

• Πλήρης συμβατότητα — Όλα τα pro apps τρέχουν αστραπιαία, όπως τα Adobe Creative Cloud, Apple Xcode, Microsoft 365, SideFX Houdini, MathWorks MATLAB, Medivis SurgicalAR και πολλά από τα αγαπημένα σου apps για iPhone και iPad.4 Και με το macOS, η εργασία και το παιχνίδι στο Mac σου γίνονται πανίσχυρα. Αναβάθμισε την παρουσία σου στις βιντεοκλήσεις. Απόκτησε πρόσβαση σε πληροφορίες με ολοκαίνουργιους τρόπους. Και ανακάλυψε ακόμα περισσότερους τρόπους για να εξατομικεύσεις το Mac σου.

• Προηγμένη κάμερα και ήχος — Χαίρονται να σε βλέπουν και να σε ακούν με την κάμερα FaceTime HD 1080p, τη διάταξη τριών μικροφώνων ποιότητας στούντιο και το ηχοσύστημα έξι ηχείων με Χωρικό Ήχο.

• Σύνδεσε τα πάντα— Τα MacBook Pro διαθέτουν μία θύρα φόρτισης MagSafe, θύρες Thunderbolt / USB 4 (Μ3), τρεις θύρες Thunderbolt 4 (M3 Pro, M3 Max) , μία υποδοχή κάρτας SDXC, μία θύρα HDMI και μία υποδοχή ακουστικών. Απόλαυσε γρήγορη ασύρματη συνδεσιμότητα με Wi-Fi 6E5 και Bluetooth 5.3. Και μπορείς να συνδέσεις έως και δύο εξωτερικές οθόνες με το M3 Pro ή έως και τέσσερις με το M3 Max.

• Magic keyboard με Touch ID — Το Magic Keyboard με οπίσθιο φωτισμό διαθέτει μια σειρά πλήκτρων λειτουργιών πλήρους ύψους και Touch ID για έναν γρήγορο, εύκολο και ασφαλή τρόπο να ξεκλειδώνεις το Mac και να συνδέεσαι σε εφαρμογές και ιστότοπους.

• Προηγμένη ασφάλεια— Κάθε Mac διαθέτει κρυπτογράφηση, ισχυρή προστασία από ιούς και ένα πανίσχυρο σύστημα τείχους προστασίας. Και οι δωρεάν ενημερώσεις ασφαλείας συμβάλλουν στην προστασία του Mac σου.

• Συνεργάζεται με όλες τις Apple συσκευές σου— Μπορείς να κάνεις εκπληκτικά πράγματα όταν χρησιμοποιείς τις συσκευές Apple μαζί. Αντίγραψε κάτι στο iPhone και κάνε επικόλληση στο MacBook Pro. Χρησιμοποίησε το MacBook Pro για να απαντάς σε κλήσεις FaceTime ή να στέλνεις μηνύματα με το app Μηνύματα6. Και αυτή είναι μόνο η αρχή.

• Σχεδιασμένο να αντέχει — Το ενιαίο περίβλημα από αλουμίνιο είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και διατίθεται σε Διαστημικό Μαύρο και Ασημί. Οι δωρεάν ενημερώσεις λογισμικού διατηρούν την ομαλή λειτουργία για πολλά χρόνια ακόμα.Νομικές ανακοινώσεις

Διατίθενται επιλογές με δυνατότητα διαμόρφωσης.

1. Διάρκεια λειτουργίας μπαταρίας για αναπαραγωγή ταινιών με το app Apple TV. Η διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας διαφέρει ανάλογα με τη χρήση και τη διαμόρφωση. Μπες στην ιστοσελίδα apple.com/batteries για περισσότερες πληροφορίες.

2. 1 GB = 1 δισεκατομμύριο bytes και 1 TB = 1 τρισεκατομμύριο bytes. Η πραγματική διαμορφωμένη χωρητικότητα είναι μικρότερη.

3. Οι οθόνες στα MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών έχουν στρογγυλεμένες γωνίες στο πάνω μέρος. Όταν μετριούνται ως τυπικό ορθογώνιο σχήμα, οι οθόνες είναι 14,2 ίντσες και 16,2 ίντσες διαγωνίως (η πραγματική περιοχή προβολής είναι μικρότερη).

4. Τα apps είναι διαθέσιμα στο App Store.

5. Το Wi‑Fi 6E είναι διαθέσιμο στις χώρες όπου υποστηρίζεται.

6. Απαιτεί iCloud και σύνδεση στο διαδίκτυο.