Βρες το ιδανικό Watch για σένα!

Σύγκρινε όλα τα μοντέλα και διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει.

Compare Products
από 219€

Χρώμα

1.Τα Apple Watch Series 6, Apple Watch SE και Apple Watch Series 3 διαθέτουν αξιολόγηση ανθεκτικότητας στο νερό έως τα 50 μέτρα, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22810:2010. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για δραστηριότητες σε ρηχά νερά, όπως είναι η κολύμβηση σε πισίνα ή σε θάλασσα. Ωστόσο, δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για καταδύσεις, θαλάσσιο σκι και παρόμοιες δραστηριότητες που περιλαμβάνουν νερό σε υψηλή πίεση ή βύθιση σε μεγάλο βάθος.

2. Οι μετρήσεις του app Οξυγόνωση δεν προορίζονται για ιατρική χρήση, συμπεριλαμβανομένης της αυτοδιάγνωσης ή της συζήτησης με γιατρό, και είναι σχεδιασμένες αποκλειστικά για γενικούς σκοπούς άθλησης και ευεξίας.

3. Για το app ΗΚΓ και τη γνωστοποίηση μη φυσιολογικού ρυθμού απαιτείται η πιο πρόσφατη έκδοση του watchOS και του iOS, ενώ δεν προορίζονται για χρήση από άτομα κάτω των 22 ετών. Το app ΗΚΓ είναι διαθέσιμο στο Apple Watch Series 4 ή νεότερα μοντέλα (δεν περιλαμ­βάνεται το Apple Watch SE). Η γνωστοποίηση μη φυσιολογικού ρυθμού δεν έχει σχεδιαστεί για άτομα που έχουν ήδη διαγνωστεί με κολπική μαρμαρυγή.

4. Για να χρησιμοποιήσεις το Επείγον SOS σε Apple Watch χωρίς κινητό δίκτυο, το iPhone σου πρέπει να βρίσκεται κοντά. Αν το iPhone σου δεν είναι κοντά, το Apple Watch πρέπει να συνδεθεί σε ένα γνωστό δίκτυο Wi‑Fi και να ρυθμίσεις τις κλήσεις μέσω Wi‑Fi.

Τα Apple Watch Series 6, Apple Watch SE και Apple Watch Series 3 απαιτούν iPhone 6s ή νεότερο μοντέλο με iOS 14 ή νεότερη έκδοση.

Οι λειτουργίες ενδέχεται να αλλάξουν. Ορισμένες λειτουργίες, app και υπηρεσίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα σε όλες τις περιοχές ή τις γλώσσες.