Καριέρα

 

Γίνε κι εσύ μέλος της ομάδας μας και ζήσε από κοντά την εμπειρία Apple.

Αν αγαπάς τα προϊόντα και την τεχνολογία της Apple, αν θέλεις να μεταδώσεις τις γνώσεις και το πάθος σου, αν σου αρέσει να εξυπηρετείς κόσμο, αν είσαι καλός στην επικοινωνία και γνωρίζεις πολύ καλά αγγλικά, έλα μαζί μας.

Στείλε μας το βιογραφικό σου στη διεύθυνση [email protected]

Αναζητούμε για την περιοχή Λευκωσία Κύπρου:
Πωλητές/τριες Πλήρους Απασχόλησης (κωδ. SFN1019)
Πωλητές/τριες Μερικής Απασχόλησης (κωδ. SPN1019)

Αναζητούμε για την περιοχή Λεμεσός Κύπρου:
Πωλητές/τριες Πλήρους Απασχόλησης (κωδ. SFL1019)
Πωλητές/τριες Μερικής Απασχόλησης (κωδ. SPL1019)

Με την αποστολή του βιογραφικού σας εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας να περιληφθείτε στη διαδικασία αξιολόγησης για την κάλυψη τόσο της συγκεκριμένης θέσης που προκάλεσε το ενδιαφέρον σας, όσο και για άλλες θέσεις, τρέχουσες ή μελλοντικές, με βάση τα προσόντα και τις δεξιότητές σας, όπως αποτυπώνονται στο βιογραφικό σας σημείωμα.


Η iStorm θα διατηρήσει το βιογραφικό σας στα αρχεία της για περίοδο δώδεκα (12) μηνών και θα αξιολογεί το περιεχόμενό του σε σχέση με απαιτούμενα προσόντα θέσεων εργασίας που θα προκύψουν στο μέλλον. Μετά την πάροδο των δώδεκα (12) μηνών, το βιογραφικό σας θα διαγραφεί από τα αρχεία της iStorm. Εφόσον επιθυμείτε να συνεχίσετε να περιλαμβάνεστε στη διαδικασία αξιολόγησης, παρακαλούμε να αποστείλετε εκ νέου το βιογραφικό σας ανανεωμένο, ακόμα και στην περίπτωση που δεν υπάρχει κάποια θέση προς κάλυψη.


Μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή του βιογραφικού σας από τα αρχεία της iStorm σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, αποστέλλοντας σχετικό email στο τμήμα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (DPO) της iStorm, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: [email protected].

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία και προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και τα δικαιώματά σας με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο ακολουθείστε τον σύνδεσμο http://www.istorm.com.cy/gdpr/privacy-notice.